top of page
Destinații:

Turcia

Turcia este o țară a contrastelor. Ruinele otomane se uită la templele romane, piețele de condimente stau alături de buticurile de designer și munții dramatici se îndreaptă spre plajele coapte la soare.

În colțul de sud-vest al Turciei este Antalya. Cunoscută sub numele de Riviera Turcească, această regiune cosmopolită are o plajă de 400 de mile de plaje cu nisip alb și golfuri retrase și găzduiește stațiuni de lux precum Lara Beach și Belek.

turkey-best-beaches-bozburun-datca-penin

Dubai

Dubai este un hub turistic perfect, deschis tot timpul anului și oferă alegeri uimitoare de atracții pentru toată lumea. De la turnul străpungător al cerului Burj Khalifa până la minunea creată de om din Insulele Palm din Marea Arabiei, Dubai este cu adevărat un oraș al superlativelor. Savurați o băutură răcoroasă într-un hotel sau stațiune de lux din Dubai sau petreceți un timp de calitate pe o plajă de nisip alb cu prietenii sau familia și bucurați-vă.

Dubai-United-Arab-Emirates-Burj-Khalifa-

Egipt

În cursa pentru titlul de destinație de vacanță de top din lume, însă țara a avut un avantaj. Se antrenează de cea mai bună parte a celor 25 de secole. Vechii greci și romani au început să concedieze aici încă din secolul al IV-lea î.Hr.

Astăzi, turiștii cad în două tabere. Pe o parte a monedei ai vizitatorii care vin după vreme și plaje. Hurghada și Sharm El Shiekh își scufundă degetele de la picioare în apele limpezi ale Mării Roșii. Așteptați-vă la plaje albe care se întind ca niște streamere de petrecere, unele dintre cele mai bune site-uri de scufundări din lume și la fiecare sport acvatic la care vă puteți gândi.

362784_ImageGalleryLightboxLarge.jpeg
bottom of page